Modum kommune

Personlig assistent vikariat

Vi har ledig ett års vikariat som personlig assistent i 50 prosent stillingstørrelse.

Voksen person med funksjonsnedsettelser har behov for personlig assistent i hjemmet. Du må ha godt humør, like å jobbe hjemme hos bruker. Være en person som motiverer og legger til rette dagen sammen med bruker. Personlig egnethet legges stor vekt på.

Arbeidsoppgaver
Hjelpe til med å lage mat, gjøre oppgaver i huset, bidra med aktiviteter inn og ute. Kjøre bilen til bruker, du må ha sertifikat for bil med manuelt gir.

Kvalifikasjoner
Krever ingen formell utdanning

Annet
- Førerkort klasse B manuelt gir
- Gyldig politiattest må fremlegges før tiltredelse

Personlige egenskaper
Rolig og trygg, ha en god fremtreden og godt humør. Være en som motiverer og ser muligheter. Være hjelpsom og finne gode løsninger sammen med bruker. Tydelig norsk tale.

Vi tilbyr
Lønn etter tariffavtale og gode pensjonsvilkår i KLP 

Søknad
Modum kommune byttet rekrutteringssystem fra Visma Rekruttering til Visma EasyCruit 01.09.2020. Dersom du opprettet brukernavn/passord i Rekruttering, vil du dessverre ikke kunne bruke dette i EasyCruit. Du kan søke på stillinger uten å opprette brukernavn/passord, men da blir ikke CV'en din lagret, og du må legge den inn på nytt dersom du skal søke på stillinger senere. Det kan være en fordel å opprette bruker om du skal søke på flere stillinger, dette gjør du ved å trykke på «ny bruker» under oversikten over ledige stillinger, eller når du søker på en stilling.

Vær oppmerksom på at e-poster fra Modum kommune i forbindelse med rekrutteringsprosessen kan ligge i mappen søppelpost/spamfilter/uønsket.

Del på:

Referansenr:

21/2192

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Vikariat

Heltid/Deltid:

Deltid

Søknadsfrist:

20.06.2021

Arbeidssted:

Tun tilrettelagte tjenester

Adresse:

Rådhusveien 1 3370 Vikersund