Modum kommune

Lyst til å jobbe med kino og kultur?

Servicemedarbeidere Modum kino

Ved Modum kino er det ledig tre faste deltidsstillinger som kiosk/billettør/kulturhusbetjent. Arbeidet foregår kveld og helger i turnus. Dersom søker er under 18 år kan stillingsstørrelse settes noe ned for ikke å ha arbeid etter klokken 21. Stillingene er fordelt som følger:
- 2 x 8,10 prosent
- 4,93 prosent

Modum kino ligger i Modum kulturhus som er et kommunalt drevet kulturhus siden 1991 i Modum kommune. Det tilstrebes mangfold av innhold og sjangre med et spenn fra det lokale til det nasjonale og fra amatør til profesjonell og fra barn til pensjonist. Vi er spillested for Riksteatret og det er oppunder 60 kulturarrangementer i året med billettsalg i tillegg til rundt 280 kinoforestillinger i tillegg til møtevirksomhet. Modum kulturhus og kino er samlokalisert med bibliotek, kulturskole og kulturkontor og ligger ved siden av Rådhuset i Modum kommune. Vi har to saler, en liten uten amfi og en storsal med plass til 261 personer i amfi.

Arbeidsoppgaver
- Kundemottak
- Billett og kiosksalg
- Rigging til møter og arrangement
- Betjene kasser og billettsystem

Kvalifikasjoner
- Gode norskkunnskaper
- Ryddig og nøyaktig
- Gode datakunnskaper

Personlige egenskaper
- Opptatt av ulike kulturelle uttrykk
- Glad i å møte mennesker i alle aldre
- Takle stress og høyt arbeidstempo i korte perioder
- Serviceinnstilt

Personlig egnethet vektlegges.

Søknad
Modum kommune byttet rekrutteringssystem fra Visma Rekruttering til Visma EasyCruit 01.09.2020. Dersom du opprettet brukernavn/passord i Rekruttering, vil du dessverre ikke kunne bruke dette i EasyCruit. Du kan søke på stillinger uten å opprette brukernavn/passord, men da blir ikke CV'en din lagret, og du må legge den inn på nytt dersom du skal søke på stillinger senere. Det kan være en fordel å opprette bruker om du skal søke på flere stillinger, dette gjør du ved å trykke på «ny bruker» under oversikten over ledige stillinger, eller når du søker på en stilling.

Etter søknadsfristen vil det bli utarbeidet en offentlig søkerliste inneholdende navn, alder, kjønn, bostedskommune og nåværende stilling. Har du bedt om å bli unntatt offentlighet må dette begrunnes. Søkere som ikke oppgir begrunnelse blir ikke vurdert for konfidensiell behandling, og vil bli oppført på offentlig søkerliste. Modum kommune praktiserer mer-offentlighet, og det skal derfor tungtveiende grunner til for at vi kan unnta søkere til stillinger i kommunen fra offentlighet. Dersom begrunnelsen ikke blir tatt til følge vil søkeren bli varslet om dette.

Vær oppmerksom på at e-poster fra Modum kommune i forbindelse med rekrutteringsprosessen kan ligge i mappen søppelpost/spamfilter/uønsket.

Del på:

Referansenr:

21/2191

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Søknadsfrist:

21.06.2021

Tiltredelse:

August 2021

Arbeidssted:

Modum kino

Kontaktpersoner:

Adresse:

Rådhusveien 1 3370 Vikersund