Modum kommune

Ledig fastlegehjemmel ved Åmot Legesenter

Ved Åmot Legesenter er det fra senest 21.10.2021 ledig en fastlegehjemmel. Listestørrelse er cirka 1200.
Betingelser for kjøp av praksis må avtales med nåværende hjemmelsinnehaver i tråd med gjeldende regelverk. Forskrift om fastlegeordningen og gjeldende avtaleverk regulerer kommunens vilkår for avtalen.

Det er pliktig deltakelse ved Ringerike interkommunale legevakt.
Hjemmelsinnehaver kan bli tilknyttet kommunale oppgaver inntil 7,5 timer per uke.

Åmot Legesenter befinner seg i nybygde lokaler og består i dag av fem fastleger og syv legesekretærer. Kontoret er utstyrt med moderne laboratorium, EKG, Spirometri, 24-timers BT-måling og utstyr for småkirurgi og gynekologi. Journalsystem: WebMed. Betalingsterminal fra Melin.

Kvalifikasjoner
Norsk legeautorisasjon
Gode ferdigheter i norsk, muntlig og skriftlig

Annet
Tilfredsstillende politiattest må leveres før tiltredelse, i henhold til gjeldende regelverk.
Krav om førerkort.

Personlige egenskaper

Vi søker deg som har interesse for allmennmedisin.
Det er viktig at du har gode kommunikasjonsevner, samt har gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig.
Personlig egnethet som fastlege og kollega vektlegges.

Søknad
Modum kommune byttet rekrutteringssystem fra Visma Rekruttering til Visma EasyCruit 01.09.2020. Dersom du opprettet brukernavn/passord i Rekruttering, vil du dessverre ikke kunne bruke dette i EasyCruit. Du kan søke på stillinger uten å opprette brukernavn/passord, men da blir ikke CV'en din lagret, og du må legge den inn på nytt dersom du skal søke på stillinger senere. Det kan være en fordel å opprette bruker om du skal søke på flere stillinger, dette gjør du ved å trykke på «ny bruker» under oversikten over ledige stillinger, eller når du søker på en stilling.

Etter søknadsfristen vil det bli utarbeidet en offentlig søkerliste inneholdende navn, alder, kjønn, bostedskommune og nåværende stilling. Har du bedt om å bli unntatt offentlighet må dette begrunnes. Søkere som ikke oppgir begrunnelse blir ikke vurdert for konfidensiell behandling, og vil bli oppført på offentlig søkerliste. Modum kommune praktiserer mer-offentlighet, og det skal derfor tungtveiende grunner til for at vi kan unnta søkere til stillinger i kommunen fra offentlighet. Dersom begrunnelsen ikke blir tatt til følge vil søkeren bli varslet om dette.

Vær oppmerksom på at e-poster fra Modum kommune i forbindelse med rekrutteringsprosessen kan ligge i mappen søppelpost/spamfilter/uønsket.

Del på:

Referansenr:

21/2070

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

15.06.2021

Arbeidssted:

Åmot legesenter

Kontaktpersoner:

Ali Reza, Åmot Legesenter

tlf: +47 32783300

Adresse: