Modum kommune

Ønsker du å gjøre skolehverdagen trygg og god for noen som trenger litt ekstra?

Barne- og ungdomsarbeidere

Det er ledig flere stillinger som barne- og ungdomsarbeidere ved Sysle skole/SFO, Stalsberg skole/SFO og Søndre Modum ungdomsskole fra og med høsten 2021. Dette er både faste stillinger, og vikariater.

Vi søker etter deg som er fleksibel, ansvarsbevisst og selvstendig i arbeidsutførelsen. Du må trives med å være en del av et arbeidsmiljø hvor det er mye fokus på å tilrettelegge for elevenes lærings- og mestringsevne. Du må like å jobbe i team og du må ta høyde for å kunne jobbe med varierte arbeidsoppgaver.

Vi søker også etter deg som er rolig og trygg i møte med barn som kan streve med selvregulering. Du liker kunnskap og er uredd i møte med de faglige forventningene som vi har til elevene.

Stillingene retter seg for det meste mot elevoppfølging, det er derfor en fordel om du har erfaring fra liknende arbeid. Personlig egnethet vil bli særlig vektlagt.

Stalsberg skole er en barneskole med om lag 250 elever. Skolen har behov for fagarbeidere til å følge enkeltelever og enkelttrinn, samt arbeid i SFO.

Sysle skole er en barneskole med om lag 150 elever. Skolen har behov for fagarbeidere til å følge enkeltelever og enkelt trinn, samt arbeid i SFO. I tillegg ønskes det en trygg og faglig drivkraft for SFO-tilbudet ved skolen.

Søndre Modum ungdomsskole søker en fagarbeider i 80 prosent stilling for å følge opp enkeltelever og enkelttrinn.

Arbeidsoppgaver
- Arbeide med barn som trenger ekstra oppfølging både sosialt og faglig
- Være en aktiv medarbeider på SFO som veileder, yter omsorg og deltar i lek og aktivitet
- Delta på personalmøter og holde seg oppdatert
- Planlegge for egne opplegg til de elevene som du arbeider med

Kvalifikasjoner
- Det er ønskelig med fagbrev innen barne- og ungdomsarbeiderfaget, men søkere med lang erfaring innenfor feltet kan også vurderes
- Alminnelig god forståelse for bruk av PC og iPad

Annet
- Førerkort klasse B og disponibel bil
- Gyldig politiattest må fremlegges før tiltredelse

Personlige egenskaper
- Ha lyst til å leke og ha kunnskaper om lek i barneskolealder
- Ha evne til å lese barna og tilpasse seg barnets behov
- Være en omsorgsfull, men tydelig voksen som setter grenser
- Kunne jobbe etter klare metoder og systemer
- Ha stor forståelse for menneskers forskjellighet
- Ha en tydelig respekt for alle mennesker
- Ta initiativ og ha overblikk for hvor man er til mest mulig hjelp
- Ha evne og vilje til samarbeid med barna deres foreldre og med andre ansatte

Vi tilbyr
- Et spennende arbeidssted med hyggelige og dyktige kollegaer
- Faglige utfordringer, varierte arbeidsoppgaver og et godt tverrfaglig samarbeid
- En arbeidsplass som er opptatt av å jobbe aktivt med kompetanseutvikling
- Lønn etter tariff
- Gode pensjonsvilkår

 

Søknad
Modum kommune byttet rekrutteringssystem fra Visma Rekruttering til Visma EasyCruit 01.09.2020. Dersom du opprettet brukernavn/passord i Rekruttering, vil du dessverre ikke kunne bruke dette i EasyCruit. Du kan søke på stillinger uten å opprette brukernavn/passord, men da blir ikke CV'en din lagret, og du må legge den inn på nytt dersom du skal søke på stillinger senere. Det kan være en fordel å opprette bruker om du skal søke på flere stillinger, dette gjør du ved å trykke på «ny bruker» under oversikten over ledige stillinger, eller når du søker på en stilling.

Etter søknadsfristen vil det bli utarbeidet en offentlig søkerliste inneholdende navn, alder, kjønn, bostedskommune og nåværende stilling. Har du bedt om å bli unntatt offentlighet må dette begrunnes. Søkere som ikke oppgir begrunnelse blir ikke vurdert for konfidensiell behandling, og vil bli oppført på offentlig søkerliste. Modum kommune praktiserer mer-offentlighet, og det skal derfor tungtveiende grunner til for at vi kan unnta søkere til stillinger i kommunen fra offentlighet. Dersom begrunnelsen ikke blir tatt til følge vil søkeren bli varslet om dette.

Vær oppmerksom på at e-poster fra Modum kommune i forbindelse med rekrutteringsprosessen kan ligge i mappen søppelpost/spamfilter/uønsket.

Del på:

Referansenr:

21/1651

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Fast
Vikariat

Søknadsfrist:

20.06.2021

Arbeidssted:

Modumskolen

Kontaktpersoner:

Adresse:

Rådhusveien 1 3370 Vikersund